petak, 11 februar 2022 07:35

Apel za pomoć Svetlani Mirković iz Apatina

Crveni krst Apatin, u saradnji sa marketom Idea, danas je postavio kutiju za prikupljanje novčanih priloga za lečenje Svetlane Mirković.
Apelujemo na sve građane da u skladu sa svojim mogućnostima podrže ovu humanu akciju, koja ima cilj da naša Svetlana što pre ozdravi – poručuju iz organizacije Crvenog krsta.
Podsećamo, Apatinki Svetlani Mirković ponovo su potrebna sredstva za lečenje, a kako smo ranije saznali od njenog supruga, Tibora Tabarošija, do kraja februara potrebno im je 7.000 evra.
Sredstva su joj potrebna za lečenje, specijalističke preglede, dijagnostiku, potrebne terapije, rehabilitaciju, laboratorijske analize, za prevodilačke usluge, kao i za putne troškove i smeštaj.
Apatinci su tokom prethodnih nekoliko godina više puta pokazali humanost, te kroz različite akcije prikupljali sredstva za svoju sugrađanku. I dalje smo joj potrebni.
Svetlani možemo pomoći i slanjem SMS poruke, 788 na 3030. Pomozimo našoj sugrađanki!

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.