subota, 01 januar 2022 07:28

RADNO VREME USTANOVA, MARKETA I USLUŽNIH DELATNOSTI TOKOM PRAZNIKA U APATINU

 Predstojeći novogodišnji i božićni praznici donose izmenjeno radno vreme ustanova, marketa, banki i ostalih uslužnih delatnosti. Evo kakva je situacija u Apatinu.

Kada je Dom zdravlja Apatin u pitanju, Služba opšte prakse tokom 1, 2, 3 i 4. januara deli terapije od 7 do 12 sati. Crvena zona neće raditi 1. i 2. januara, a već 3. januara radi redovno radno vreme, od 8 do 14 sati. Hitna služba dežura tokom svih dana praznika 24 sata.

JKP „Naš dom“ Apatin vršiće redovno odvoz smeća.

Šalteri Pošte u našem gradu 31. decembra će raditi do 17 sati, dok će 1, 2. i 3. januara biti zatvoreni. Na Badnji dan Pošta će takođe raditi skraćeno radno vreme, do 17 sati, 7. januara, na Božić, biće zatvorena, svih ostalih dana radiće redovno.

Banke u Apatinu neće raditi 1, 2, 3. i 7. januara, 31. decembar i 6. januar rade skraćeno, do 13 ili 14 sati, u zavisnosti od banke, dok ostale dane imaju redovno radno vreme.

Za apoteke su neradni dani 1. i 7. januar, a ukoliko imate potrebu za laboratorijom, Jugolab tokom praznika ne radi 1, 2. i 7. januara, dok će 31. decembra raditi od 7 do 14 sati, odnosno od 7 do 15h 6. januara, a ostale dane ima neizmenjen raspored rada.

Manje prodavnice i pekare većinom rade skraćeno radno vreme 31. decembra, uglavnom do 18 sati, dok je za njih neradan dan samo 1. i 7. januar, s tim što će prodavnice Duki DVL (stari Marić) I Light radititi i ta dva dana.

Kada su veliki marketi u pitanju, Maxi 31. decembra radi do 18 sati, 1. januar im je neradan, dok 2. januara rade od 8 do 15h. Sve ostale dane Maxi će raditi redovno, osim 6. januara, kada će im radno vreme biti do 18 sati, i 7. januara, kada će market biti zatvoren.

Ako pazarite u Lidlu, njihovo radno vreme tokom praznika biće isto kao u Maxiju, osim što će u nedelju, 2. januara, raditi duže, do 21 sat.

Radnici marketa Idea neće raditi samo 1. i 7. januara, 31. decembra i 6. januara radiće skraćeno, do 18 sati, dok će ostale dane praznika imati redovno radno vreme.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.