četvrtak, 16 decembar 2021 07:20

U PETAK EDUKATIVNO PREDAVANJE O BEZBEDNOSTI U SAOBRAĆAJU ZA SREDNJOŠKOLCE

U Organizaciji Opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, u saradnji sa organizacijom - „Centar za bezbednost mladih“ 15000 Šabac, ul. Kamička br. 36/6 , održaće se predavanje "Još uvek vozim ali ne hodam" koje je namenjeno učenicima završnih razreda srednje škole Gimnazija “Nikola Tesla” Apatin i Tehničke škole sa domom učenika Apatin.

Predavanje će se održati u PETAK 17.12.2021. godine u 10:00 časova u školi Gimnazija “Nikola Tesla” Apatin i 12:15 časova u Tehničke škole sa domom učenika Apatin.

Cilj predavanja je da se mladima ukaže na probleme i posledice saobraćajnih nezgoda. Predavači su osobe sa invaliditetom koji su stekli invaliditet u saobraćajnim nezgodama, a koji su obučeni od strane stručnjaka iz Agencije za bezbednost saobraćaja za ovakav vid edukacije.

Ovo predavanje je još jedno u nizu planiranih, koji se odnose na prevenciju saobraćajnih nezgoda, a koje je Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja opštine Apatin organizovao. Do sada su ova predavanja uspešno održavana i medijski propraćena u više od 35 gradova i opština Srbije i po treći put na teritoriji Opštine Apatin.

izvor:soapatin.org

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti