sreda, 01 decembar 2021 08:08

Milan Bokulić:”Radujem se svakom treningu sa decom”

Moj današnji sagovornik je veoma uspešni apatinski kik-bokser. Milan Bokulić, borac iz Apatina koji se punih 20 godina bavio ovim sportom, a najveći uspeh mu je prvak “A” klase, što je najbolji mogući plasman domaće scene, dok danas svoje znanje prenosi mlađima u svom kik-boks klubu “Golden Boys”. Više o Milanovoj karijeri, njegovim uspesima i klubu pročitajte u nastavku.

*Kad,gde i zašto ste se počeli baviti kik-boksom?

– Sa 19 godina sam krenuo da treniram kik-boks, to je bilo 1996. godine. To je borilački sport koji je tada počinjao sticati veliku popularnost zahvaljujući Japanskoj federaciji “Pride”.

*Koji je Vaš skor, da li ste kao mali imali nekog idola i ko Vam je bio najveća podrška?

-Razmak između moje prve i zadnje borbe je ukupno 20 godina. Najveći rezultat je prvak u “A” klasi, to je sam vrh domaće scene u našoj državi. Skor mi je 12 pobeda, 2 poraza i jedan nerešen ishod. Otac mi je bio u početku sponzor i njega mogu navesti kao najveću podršku.

*Koji meč pamtite i zašto?

-Pamtim meč kao najbitniji u Novom Sadu, kada sam postao prvak u “A” klasi zato što je protivnik  u finalu bio veliki favorit, a ja sam uspeo da ga savladam već posle 20 sekundi meča i to visokim nožnim udarcem u glavu. Taj dan mi je bio i rođendan, pa su mi u sali prisustvovali kao podrška veoma dragi ljudi koje cenim.

*Koja je razlika kada se borite pred svojom publikom i na strani?

-Borba pred svojom publikom je velika odgovornost, pa samim tim ona sa sobom nosi i ogroman pritisak, što naravno, kad borba počne, postane podrška. Naravno, pobeda pred svojom publikom je poseban osećaj koji nikad nećete zaboraviti.

*Trenutno držite svoj klub, recite mi, da li ste zadovoljni brojem dece i njihovim zalaganjem?

-Trenutno držim kik-boks klub “Golden Boys” koji funkcioniše već 10 godina. Imamo dobre uslove, dobru opremu, a takođe odličnu ekipu cura i momaka, tako da uživamo u sportu i radujemo se svakom treningu.

*Da li imate neke planove za budućnost?

-Neki moji planovi su da ostanem aktivan u rekreativnom sportu i radu sa klubom što je duže moguće.

Veliko hvala Milanu na izdvojenom vremenu i želim mu sve najbolje u budućnosti.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.