nedelja, 21 novembar 2021 07:35

Autsajderska pobeda košarkaša Dunava

U okviru 8. kola 1. MRL “Sever” KSV grupa B, Košarkaški klub “Dunav 2014” je u hali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” Apatin, dočekao Košarkaški klub “Stara Pazova”, trenutno drugoplasiranu ekipu na tabeli. Gosti, koji su bili veliki favoriti u ovom meču gube od naših momaka rezultatom 91:88 (26:13;23:27;25:23;17:25). Domaći su pružili fantastičnu igru i sigurno je u ovom susretu voljni momenat, koji je bio na strani Apatinaca, imao ulogu. U prvom delu meča mnogo bolji naši momci, tako nastavljaju i u nastavku. Ipak, u poslednjih 10 minuta gosti konstantno smanjuju prednost košarkaša Dunava, ali im nije pošlo za rukom da preokrenu. Košarkaški klub “Dunav 2014” trenutno ima 10 bodova, a nove će potražiti narednog vikenda, kada idu u goste Košarkaškom klubu “Železničar” iz Inđije.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.