četvrtak, 11 novembar 2021 07:58

JKP „NAŠ DOM“ SPREMNO DOČEKUJE PREDSTOJEĆU ZIMU

Tradicionalna smotra zimske službe danas je održana u dvorištu JKP „Naš dom“ Apatin, a detaljnije o angažovanju službe i mehanizaciji za period od 15.11. do 15.03. je govorio direktor te ustanove Nebojša Smiljanić.

Od mehanizacije su spremna dva kamiona kipera i kamion samonakladač sa postavljenim „noževima“, kombinovana mašina jcb i 3 traktora takođe sa montiranim noževima“. Što se ljudstva tiče u zimskoj službi angažovano je preko 25 zaposlenih sa dva stepena pripravnosti. Ulice i putevi su podeljeni u prioritetne grupe kao i svake godine. Prva i druga prioritetna grupa podrazumeva površinu od oko 300.000 m2 i na njoj se redovno rade poslovi solenja i čišćenja snega. Za ovu sezonu na stanju će biti 220 tona soli, što bi trebalo biti dovoljno, rekao je direktor JKP „Naš dom“ Apatin Nebojša Smiljanić

O tome koliko spremni dočekujemo promenu vremenskih prilika, govorila je i predsednica naše opštine Dubravka Korać.

Ja sam izuzetno zadovoljna pre svega zato što su sve mašine ispravne, uspeli smo po novim standardima da ih registrujemo i zaista mislim da je zimska služba spremna da odgovori na sve zahteve, rekla je Dubravka Korać.

 izvor:soapatin.org

 

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti