utorak, 22 jun 2021 06:04

„Хармонија даха, покрета и боја“ окупила велики број љубитеља уметности

У свечаној сали „Човић стил“ у Апатину представљени су радови настали на ликовној радионици „Арт Јога Апатин“, у атељеу Небојше Шћекића, апатинског сликара и архитекте. Изложба под називом „Хармонија даха, покрета и боја“окупила је велики број љубитеља уметности, а чине је радови рађени техником уља на платну.

Према Шћекићевим речима, ова радионица открила је нове таленте и изродиле квалитетне радове, на шта је он изузетно поносан.

  • Промоција уметности је увек сјајан разлог да се људи окупе, друже и дају подршку излагачима, истакао је овај сликар.

Сања Шијан, која је такође део ове сјајне групе ликовних аматера, истакла је да њихова изложба није само промоција уметности, већ и промоција дружења и квалитетно проведеног слободног времена.

  • Сви излагачи су ведри ликовни аматери, а који раде под стрпљивим вођством архитекте и сликара Небојше Шћекића. Ово креативно друштво своје слободно време проводи дружећи се и на часовима јоге, где се и родила идеја о мини колонији под називом „Хармонија даха, покрета и боја“. Основу здравог живота чине ведре боје мира и радости, а то је оно што се постиже бавећи се јогом, бавећи се собом, бавећи се уметношћу, изјавила је Шијан приликом отварања изложбе. 

Да су у питању права уметничка дела потврдио је и Нино Кустурица, познати академски сликар из Апатина, похваливши радове свих учесника, као и саму идеју да се и на овај начин промовише уметност.

The post „Хармонија даха, покрета и боја“ окупила велики број љубитеља уметности first appeared on 025 инфо вести.


У свечаној сали „Човић стил“ у Апатину представљени су радови настали на ликовној радионици „Арт Јога Апатин“, у атељеу Небојше Шћекића, апатинског сликара и архитекте. Изложба под називом „Хармонија даха, покрета и боја“окупила је велики број љубитеља уметности, а чине је радови рађени техником уља на платну. Према Шћекићевим речима, ова радионица открила је нове …

„Хармонија даха, покрета и боја“ окупила велики број љубитеља уметности Read More »

The post „Хармонија даха, покрета и боја“ окупила велики број љубитеља уметности first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti