četvrtak, 29 april 2021 10:29

Odličan učinak naših ekipa u okviru “Meseca čistoće”

I ove godine “Mesec čistoće” predstavlja događaj, tj. aktivnost od izuzetnog značaja za sve građane Sombora. Po svemu što smo videli do sada Radnici JKP “Čistoće” se sa tom aktivnošću nose na najbolji mogući način. Iako se “Mesec čistoće” već tradicionalno sprovodi svake godine, naši sugrađani su navikli da će dolaskom proleća Sombor biti čist […]

Članak Odličan učinak naših ekipa u okviru “Meseca čistoće” se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


I ove godine “Mesec čistoće” predstavlja događaj, tj. aktivnost od izuzetnog značaja za sve građane Sombora. Po svemu što smo videli do sada Radnici JKP “Čistoće” se sa tom aktivnošću nose na najbolji mogući način.

Iako se “Mesec čistoće” već tradicionalno sprovodi svake godine, naši sugrađani su navikli da će dolaskom proleća Sombor biti čist i potpuno spreman za najlepše godišnje doba. Prošlo je nešto više od pola meseca od početka akcije, a Sombor je sve zeleniji i lepši.

Ovom akcijom je obuhvaćeno čak 350 ulica, a predviđeno je da se pored odnošenja otpada izvrši i saniranje divljih deponija. Naši sugrađani odgovorno prijavljuju po već utvrđenom rasporedu, što radnicima JKP “Čistoće” veoma olakšava posao.

Logistika i organizacija “Meseca čistoće” je na najvišem mogućem nivou, a to jasno možete videti i na slikama koje redovno objavljujemo. Naš posao olakšava i odlična komunikacija sa komunalnom policijom sa kojom odlično sarađujemo.

Grad Sombor je zahvaljujući tome prijatno mesto za život, a to je od najvećeg značaja, ne samo za naše starije, već i najmlađe sugrađane.

 

Članak Odličan učinak naših ekipa u okviru “Meseca čistoće” se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.