Pivara uložila u stadion i sponzorstva FK „Mladost“ Apatin preko 10 miliona evra Pivara uložila u stadion i sponzorstva FK „Mladost“ Apatin preko 10 miliona evra
ponedeljak, 16 novembar 2020 04:59

Pivara uložila u stadion i sponzorstva FK „Mladost“ Apatin preko 10 miliona evra

Nakon teksta o izdvajanjima finansijskih sredstava iz opštinskog budžeta za klubove u opštini, preko Sportskog saveza, reagovalo je nekoliko sportskih radnika i sportista, koji su uz komentare o privilegovanom položaju OFK „Mladost“, za koji je usmereno najviše opštinskog novca namenjenom za sport, tvrdili da i Apatinska pivara upravo za fudbal izdvaja najviše novca na ime sponzorstva.

Da li je to istina, pitali smo nadležne iz Apatinske pivare, koji su javnost podsetili i od kada su u vlasništvu stadiona kraj Dunava.

-Apatinska pivara je vlasnik stadiona i pripadajućih objekata zvanično od 1999. godine, na osnovu rešenja Opštinske uprave opštine Apatin. Od 1996. godine Pivara je u investicije u ove objekte, zajedno sa sponzorstvima FK „Mladost“, uložila preko 10 miliona evra, stoji uz ostalo, u odgovoru Apatinske pivare.

Još se dodaje da je Apatinska pivara, ulažući u zajednicu u kojoj posluje, u prethodnim godinama bila sponzor Fudbalskog kluba „Mladost“, lokalnih apatinskih klubova (Kajakaškog kluba, Rukometnog kluba i, u jednom periodu,Košarkaškog kluba), kao i nacionalnih timova – Fudbalskog saveza Srbije i Paraolimpijskog komiteta Srbije.

-Ove godine, pojedina sponzorstva su odložena zbog cele situacije, a o nastavku sponzorstava ćemo odluku doneti u narednom periodu, odgovorili su nam iz Apatinske pivare.

Izvor: apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti