Održan 38. FAMUS: Sebastijan Doe pobednik Održan 38. FAMUS: Sebastijan Doe pobednik
utorak, 29 novembar 2022 06:08

Održan 38. FAMUS: Sebastijan Doe pobednik

Sivački Dom kulture bio je domaćin 38. po redu Festivala akustičarske muzike. Festival je opravdao očekivanja i samu svoju svrhu, a to je promovisanje akustičarske muzike i afirmacija talentovanih muzičara.

I ove godine festival je imao međunarodni karakter, pošto su, pored domaćih izvođača, nastupali i izvođači iz Slovenije i Hrvatske. Specijalni gosti ovogodišnjeg festivalskog izdanja bili su grupa „Legende“ i prošlogodišnji pobednici, grupa Bad Week.

Tročlani žiri imao je težak i odgovoran zadatak da izabere pobednika, pošto je svih 16 kompozicija pokazalo visok nivo kvaliteta. Ipak, odluka je doneta, te je tako pobednik 38. Festivala akustičarske muzike Sebastijan Doe iz Hrvatske sa pesmom „Svi smo mi jedno“, drugo mesto pripalo je Milanu Kosanoviću iz Kljajićeva sa pesmom „Lepe stvari“, dok je treće mesto zauzeo bend „Žare i koprive“ iz Sremske Mitrovice, sa pesmom „Ne moraš“.

Kada je u pitanju pobednik publike, u toj kategoriji najbolji učesnik je „Dinamika bend“ iz Novog Sada sa pesmom „Nisi tu“. Generalni pokrovitelji festivala su Opština Kula i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.