ponedeljak, 18 april 2022 07:12

Nove cene goriva: benzin 174,10 din, dizel 196,30 din

Evrodizel od petka u 15 časova, do petka 22. aprila u isto vreme, se prodaje po ceni od 196,30 dinara za litar, a motorni benzin evropremijum BMB 95 za 174,10 dinara za litar, objavilo je Ministarstvu trgovine, turizma i telekominikacija.

U odnosu na prethodnih sedam dana, cena dizela i benzina je niža za 0,1 dinar po litru.

Prethodno je evrodizel koštao 196,40 dinara za litar, dok je cena litra BMB 95 bila 174,10 dinara.

Vlada Srbije je prošle sedmice donela novu Uredbu o ograničenju cena pojedinih vrsta derivata koja je istovetna prethodnoj i važiće do 30. aprila.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.