Izdvojeno

LICENCIRANI Program osnovne obuke posrednika u Somboru

LICENCIRANI Program osnovne obuke posrednika sprovodi se u pet radnih dana

Informacije i prijave:
061 116 22 89
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijave se primaju najkasnije do 21.01.2020.

U toku jednog radnog dana obuka traje pet školskih časova od po 45 minuta koji se održavaju u popodnevnom terminu od 05.02. fo 09.02.2020. godine.

Obuka se sprovodi u Somboru na adresi Avrama Marazovića br. 1 (iznad Raiffeisen banke).

Cena obuke: 30.000 RSD (6.000 RSD se uplaćuje uz prijavu, a ostatak do kraja obuke).

Program obuke za posrednike realizuje se na osnovu Pravilnika o Programu osnovne obuke za posrednika, donetog od strane Ministrstva pravde na osnovu člana 44. Zakona o posredovanju u rešavanju sporova (Sg.RS.br.55/14).

Po uspešnom završetku osnovne obuke, polaznici stiču Uverenje o završenoj osnovnoj obuci za posrednika, koje je jedan od preduslova za izdavanje dozvole za posredovanje (licence) i upis u Registar posrednika.

MEDIJATOR RS je akreditovani Centar za obuku medijatora (posrednika u rešavanju sporova) od strane Ministrarstva pravde Republike Srbije sa pravom sprovođenja osnovne obuke i specijalizovanih obuka za medijatore.

Centar okuplja iskusne i ugledne medijatore iz cele Srbije (eksperte u svojim oblastima), koji pružaju usluge edukacije kolega kroz obuke akreditovane od strane Ministrastva pravde.

Pored sprovodjenja obuka, naš zadatak je promovisanja posredovanja, kao jedne vrste alternativnog načina rešavanja sporova, kao i da utičemo na unapređenje razvoja medijacije u pravnom sistemu Republike Srbije.

 

Top