Horoskop

Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku!

Srećan, dugotrajan brak je retka radost - karmički gledano, barem. Dugoročno partnerstvo zahteva slične temeljne stavove i razmišljanja. U astrologiji, brak i druga važnija i veća partnerstva određuje sedma kuća (deo neba kojim se Sunce kreće svakodnevno od 4 sata do svog zalaska). Sedmom kućom vlada diplomatski, graciozni znak - Vaga. Vaga je kardinalni znak, koji se lako odvaži i odlikuje ga velika motivisanost. Ujedno, to je i vazdušni znak - intelektualan, spreman na razgovor, dobar slušalac kojem je posebno važno održavanje dobre i tečne komunikacije. 

Da li je vaš partner vatreni znak? Ovan, Lav i Stelac su strastveni znakovi. Čak i van spavaće sobe, vaš vatreni partner traži način da ispolji svoju strast. Vatrene znakove skoro je nemoguće obeshrabriti i često im nije potrebno ohrabrivanje da učine bilo šta. Hranite njihovu strastvenost na pozitivan način i ne morate da se plašite da ćete se suočiti sa nekim većim problemom u vašem odnosu. Ovnovima su uvek potrebni pohvala i iskrenost. Lav voli da mu se divite, a Stelac će najbolje odgovoriti na entuzijazam.

Zemljanim znakovima posebno je važna sigurnost. Bik, Devica i Jarac ceniće praktičnost, odgovornost i temeljnost. Niko nije savršen i zemljani znakovi to veoma dobro znaju, ali će ceniti ukoliko se trudite da to budete. Biku su važni udobnost i stil. Ukoliko kupite nešto što sebi finansijski ne možete da priuštite, Bik će vas razumeti. Devici su važne sitnice kojima ćete joj pokazati da je voljena. Jarac mrzi rasipanje i ekstravaganciju, a divi se štedljivosti i upornosti.

Da li je vaš partner vazdušni znak? Komunikacija čini svakog Blizanca, Vagu ili Vodliju srećnom. Najgore što možete da uradite jeste da prestanete da govorite, stoga održavajte dijalog i slušajte kako biste uvek imali spreman odgovor. Blizanci mrze dosadu i žele da konstantno budu angažovani u sve što se dešava. Vaga želi mir i sklad za svakoga na svetu, a posebno za vas dvoje. Vodolija vam se može činiti distanciranom, ali ona želi dublje intelektualne rasprave u kojima će izraziti svoje stavove i mišljenja. 

Emociije i iskrenost posebno su važni vodenim znakovima. Nikakva logika ili brige stvarnog sveta ne mogu da se takmiče sa važnošću odanosti i ljubavi. Rak posebno ceni porodičnu bliskost. Škorpija žudi za potpunom predanošću i posvećenošću. Ribe vam se s vremena na veme mogu činiti zahtevnim i nametljivim, ali sigurnost i vaša ljubav su sve što im je potrebno.

Iako vam horoskop može ponuditi neke zanimljive infomacije, vaša volja i lične odluke mnogo su važniji i moćniji od bilo kojeg horoskopa i grafikona kompatibilnosti.

Izvor: ljepota.ba

Top