Najopasniji znaci Zodijaka: Jarac je nemilosrdan, Škorpija manipuliše, a Lav žudi za spektaklom

Ko ne bira sredstva da bi se osvetio, a ko će radije drugome prepustiti da obavi taj posao umesto njega?
Prema astrologiji, svaki znak Zodijaka karakterišu i pozitivne i negativne osobine. Ali, da li je jedan horoskopski znak zaista opasniji po okolinu od drugih?

Mnogo toga, naravno, zavisi od karaktera i okolnosti, ali ipak postoje znaci koji su spremni da potroše mnogo energije i mentalnog angažovanja da bi se osvetili drugima kad procene da su im "na meti" ili kada se uvere u to.

Na osnovu tipičnih osobina ličnosti i statističkih podataka, astrolozi su formirali listu najopasnijih znakova Zodijaka.

1. Jarac

Iako su vredni, marljivi i pronicljivi, Jarčevi su takođe skloni da drugima zagorčaju život i da u tome “idu do kraja”. Kad im neko “stane na žulj” Jarčevi će se distancirati, ali ako se nemila epizoda ponovi i shvate da su “na meti” - bežite koliko vas noge nose!

Bez trunke sažaljenja, veoma uporno i hladnokrvno, Jarac će dati sve da vas zaustavi u nameri da mu upropastite život.

2. Lav

“Kralj Sunca” spreman je da poklekne pred euforijom i da drugima “zaprži čorbu” samo da bi se o njemu pričalo kao o nekome s kim se nije šaliti. Njegova osveta uvek liči na filmski scenario, jer jedino tako Lav može da oporavi povređeni ego i da ujedno poradi na svojoj popularnosti. Kod Lava je sve teatralno, pa i “pokazivanje zuba”.

3. Škorpija

Ovaj vodeni znak “bije glas” da je osvetoljubiv, ljubomoran, a neretko i sadistički nastrojen. Škorpije vole da ugnjetavaju druge onda kada “ne igraju kako one sviraju”, ali isto tako su spremne i da manipulišu drugim ljudima koji će umesto njih “obaviti prljavi posao”. Scenario će, naravno, smisliti same, gađajući vas u najbolniju tačku.

4. Strelac

Uprkos tome što je duhovni znak, Strelac ume da bude prilično brutalan, ali samo onda kad proceni da je u ozbiljnoj opasnosti. Tad se neće libiti da ruši sve pred sobom i da ne razmišlja o posledicama.

5. Vodolija

Osobama rođenim u ovom znaku ne mogu se osporiti altruizam i genijalnost, ali ni zavist, ljubomora i manipulativnost.

Uz to, Vodolijama nije strana ni osvetoljubivost, posebno kad prilikom “odmeravanja snaga” sa nekim ko im je blizak shvate da su slabije. Tad su spremne na sve, pa čak i na niske udarce.

6. Vaga

Nežne i suptilne Vage teško da će se samostalno odlučiti na to da nekome upropaste život. Uglavnom će tražiti saveznike u toj borbi, posebno one koji su osvetljubivije od njih, jer Vage ne žele da “prljaju ruke”.

7. Ovan

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku ne podnose da neko bude iznad njih. Zato obožavaju da zagorčavaju život autoritetima i tad ne biraju sredstva. Osveta koju priređuje Ovan uvek je neočekivana i veoma bolna.

8. Ribe

Lako se ljute, a još lakše zaklinju da nikad neće oprostiti onima koji su ih povredili. Nemojte pokušavati da ih lažete - “pročitaće” vas i kad-tad vam naplatiti neiskrenost, i to višestruko.

Spremne su i na bolniji scenario: pustiće vas da se koprcate u moru problema i mirno posmatrati sa strane kako ne uspevate da se izvučete.

9. Blizanci

Po prirodi su nestalni i nedosledni, zbog čega nije pametno oslanjati se na njihova obećanja. Kad požele da se nekome osvete, Blizanci će samo nestati u vidu lastinog repa. Oni ne znaju da se svete, jer ne žele da troše energiju na loše stvari. Veruju da će već to "nebo uspeti da izniveliše".

10. Devica

Iako nije visoko rangirana na listi opasnih horoskopskih znakova, Devica će postati i te kako ozbiljan protivnik ako je razljutite. Ona “povlači konce iz senke”, ne ostavlja tragove i ne pokazuje emocije. Utoliko je opasnija od drugih znakova Zodijaka, jer nećete moći da razotkrijete da upravo ona stoji iza pakla koji vam je priredila.

Jer, Devica se drži one stare: “Osveta je najbolja kad je servirate hladnu”...

11. Rak

Emotivne i ranjive osobe rođene u znaku Raka dugo će patiti što ste ih povredili, a najveća kazna koju će vam prirediti je iznenadno priznanje da ste ih izneverili i da ste im “slomili srce”.

Poput Riba, uskratiće vam pomoć kad vide da ste u problemu, ali će duboko u sebi patiti što ste im srušili iluziju o večnoj ljubavi ili večnom prijateljstvu.

12. Bik

Iako deluje opasno, uporan i tvrdoglavi Bik je zapravo najmiroljubiviji znak Zodijaka. On samo naglas obećava da će se osvetiti, ali to nikada ne čini. Jedina Bikova osveta je da uloži više energije u segment života koji ste mu upropastili.

Kad na tom polju postane srećan, smatraće da je to najsnažniji šamar njegovim neprijateljima.

izvor:telegraf.rs

 

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.